Концертом Црвене јабуке, синоћ је у Центру за културу обележен Дан града Ваљева, 20. март. Посетиоци су више од два сата уживали у квалитетном концерту једне од најпознатијих и најдуговечнијих група са простора бивше Југославије, који је обиловао емоцијама и добром музиком.

Дражен Жерић Жера, фронтмен Црвене јабуке је на почетку концерта честитао Ваљевцима Дан града, а током вечери је више пута поздрављао Ваљево и слао срдачне поруке расположеној публици, која је у глас певала хитове ове сарајевске групе.

Све генерације Ваљеваца су имале прилику да после дужег времена уживају у квалитетном концерту, а нарочито што су у протекле више од две године, због корона вируса, биле ретке прилике да се одрже овако велики концерти. Чланови бенда Црвена јабука, поред Дражена Жерића Жере су и Стјепан Шарић на клавијатурама, Крешимир Каштелан на бас гитари,  Дарио Дувњак на гитари и Адриан Борчић на бубњевима. Ваљевска публика је препознала и великим аплаузима и добром енергијом наградила чланове бенда за врхунску свирку и изванредан доживљај.

Бесплатним концертом Црвене јабике за суграђане, Град Ваљево је поред свечане академије која је раније тог дана одржана у Центру за кутлру, честитао Дан града свим Ваљевцима.