Поводом одржавања традиционалне атлетске трке „Градац“, под називом „У трци за здравље – будимо бржи“ у недељу, 23. априла, у периоду од 10.00 до 13.00 часова биће на снази привремени режим саобраћаја у Улици Прве бразде од бране (раскрсница Улице Прве бразде и Вишеградске улице) у градском насељу Ваљево према Дегурићу уз реку Градац, до „Коњичког клуба“, због одржавања кроса.
У решењу које је урадило Одељење за урбанизам, грађевинарство, саобраћај и заштиту животне средине Градске управе Ваљево, наведено је на који начин ће се вршити затварање и преусмеравање саобраћаја:
– Дозвољава се затварање и преусмеравање саобраћаја из Улице Прве бразде за сва возила фазно у интервалима до 15 минута између две трке, уз обезбеђену асистенцију саобраћајне и комуналне полиције, осим за возила са правом првенства пролаза прописаних Законом о безбедности саобраћаја на путевима.
– Дозвољава се затварање саобраћаја возила из споредних улица у Улицу Прве бразде на целом потезу, фазно у интервалима до 15 минута између две трке, уз обезбеђену асистенцију саобраћајне и комуналне полиције, осим за возила са правом првенства пролаза прописаних Законом о безбедности саобраћаја на путевима.