King’s retail park, нови тржни центар у центру Ваљева је свечано отворен вечерас. На 7.000 мпростора на парцели од 1.76 ха, компанија „Кинг комерц“ из Ваљева је изградила свој први тржни центар, у коме ће бити запослено око 300 људи.

Овај део града, који се налази на простору некадашње фабрике „Узор“ сада је добио потпуно нови и модеран изглед. Инфраструктурно је урeђен, са приступним саобраћајницама и тротоарима, новом трафо станицом, новим оградама према школама које се налазе у окружењу.

На почетку свечаног отварања, наступио је квартет виолина „The Strings“, које је окупила Ваљевка Нађа Раденковић. Потом су се обратили директор компаније „Кинг комерц“ Дејан Виторовић и Радован Омеровић, један од власника, који су се осврнули на велики труд запослених и партнера приликом изградње овог објекта.

Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић је пожелео добродошлицу познатим брендовима, који ће своје продавнице отворити у Ваљеву и осврнуо се на привредни значај овакве инвестиције у нашем граду.

„Свесни смо важности отварања оваквих објеката, који осим што су одлика сваког великог и модерног града, запослиће између 250 и 300 људи и биће значајан привредни фактор у животу града. Честитам породици Омеровић и компанији „Кинг комерц“ на иницијативи и добро урађеном послу и желим свима пуно успеха“, рекао је градоначелник Ваљева.

Одржан је концерт Дејана Петровића и његовог Биг бенда, а након тога и велики ватромет, као леп поклон за Ваљевце, поводом почетка рада овог тржног центра који је од данас отворио своја врата за посетиоце.