У оквиру 37. Тешњарских вечери, Канцеларија за младе града Ваљева организовала је током јучерашњег дана бројне програме у нашем граду, поводом Међународног дана младих.

Најпре је у СРЦ Петница организован турнир у одбојци на песку и баскету. У поподневним часовима, одржано је предавање Црвеног крста о првој помоћи, након чега је одржано: радионица „Самопоуздање младих-кључне речи“, представљање Колубарског удружења младих, промоција спорта „Спелеологија-колико знамо?“, где су млади имали прилику да се опробају на ужету постављеном на згради Центра за културу.

У вечерњим часовима на платоу испред Биоскопа 85 одржан је концерт младих музичара из Ваљева – Петра Ускововића, Дамјана Тошића и Луке Трифуновића, након чега је присутне госте поздравио члан Градског већа града Ваљева Ненад Патијаревић, честитајући Међународни дан младих.

„Поштовани млади, гости града Ваљева,

Желим вам да се угодно осећате у нашем граду. Морам да кажем да је Ваљево последњих година на свим могућим пољима уз младе, а тако ће бити и у будућности. Честитам Дан младих и желим да се и у наредним годинама дружимо и виђамо у нашем граду“, поручио је Патијаревић.

Ди – џеј „Милано“ је у вечерњим сатима забавио нашу омладину, као и госте града Ваљева, чиме је заокружен целодневни програм обележавања Међународног дана младих у нашем граду.