„Поштовани посетиоци, драги пријатељи СРЦ Петница,

Још једна сезона је иза нас и са поносом можемо рећи да је ова година била изузетно успешна. Захваљујемо се свима који су нам се придружили – од наших најмлађих пливача до старијих љубитеља природе. Са великим задовољством смо угостили рекордан број посетилаца, а посебно смо поносни на то што је сезона била бесплатна за све ученике, омогућивши многима да уживају у спорту и здравом животу.

Ове године, организовали смо три курса школе пливања, кроз које је велики број деце савладао основне пливачке вештине. Такође, наши кампови у природи пружили су младима прилику да се повежу са природом, стекну нова знања и пријатељства.

Посебно желимо да захвалимо нашој спасилачкој и лекарској служби, која је и ове године била на висини задатка, омогућивши да сви наши посетиоци буду безбедни и збринути. Без њихове професионалности и преданости, не бисмо могли да гарантујемо сигурно и пријатно искуство за све.

Хвала вам још једном што сте били део ове незаборавне сезоне и надамо се да ћемо се и следеће године дружити у још већем броју. До тада, чувајте се, уживајте у природи и будите активни! Срдачан поздрав“, наводи се у саопштењу Установе за физичку културу „Валис“.