Ваљево, 10. јун – Град Ваљево и компанија Хисенсе, у оквиру које послује фабрика Горење Ваљево, позвали су све суграђане да посете догађај „Ваљево навија“, и уживају у преносу утакмице Србија – Енглеска, која је заказана за недељу, 16. јун, са почетком у 21 час, као део групне фазе такмичења ЕУРО2024.

Овај спектакл на отвореном одржаће се на Градском тргу и биће бесплатан за све посетиоце, саопштено је данас на конференцији за медије у Скупштини града Ваљева.

„Задовољство ми је што имамо прилику да заједно са Хисенсе компанијом организујемо једно лепо дружење свих љубитеља фудбала који жељно очекују почетак Европског првенства. Догађај „Ваљево навија“ је сјајна иницијатива компаније Хисенсе и фабрике Горење, која на овај начин подсећа да је спорт један заиста јак социјални моменат, симбол дружења и заједништва, а такође надамо се позитивном резултату наше репрезентације што ће додатно увеличати наше дружење“, наводи Владимир Мишковић, члан Градског већа задужен за спорт.

Догађај под називом „Ваљево навија“ настао је са циљем да заједничким снагама подржимо репрезентацију Србије и још једном потврдимо невероватан спортски дух наше земље. Уједно, оваква окупљања су сјајна прилика за повезивање са нашим запосленима, суграђанима, потрошачима, партнерима и уживање у малим стварима које живот значе, поручују из компаније Хисенсе и фабрике Горење Ваљево.

„Хисенсе већ осам година успешно сарађује са УЕФА организацијом, а трећи пут као званични партнер Европског првенства. Међу првим земљама које су дебитовале давне 1960. године на ЕУРО била је управо Југославија. Поносни смо што смо део једне дуге и вредне традиције, због чега ми у Хисенсе групацији данас настојимо да негујемо спортско наслеђе у Србији.“, истакла је Оливера Ерић, ХР директорка фабрике Горење Ваљево.

Пре почетка утакмице, сви који желе моћи ће да исцртају заставу или друге навијачке симболе на лицу, а компанија Хисенсе и фабрика Горење Ваљево припремили су занимљив квиз знања у полувремену, као и вредне награде за пет најуспешнијих учесника.