Фудбалски савез региона Западне Србије донео је одлуку да уместо регионалног спортског центра, средства ФСС уложи у терене са вештачком травом и пратећим елементима који ће бити постављени у седам градова, међу којима је и Ваљево.

Тим поводом председник ФСРЗС Небојша Живановић разговарао је са представницима ових градова и општина, чија обавеза је условно речено да „припреме терен“ за реализацију сваког пројекта, који ће по отварању бити доступан на коришћење клубовима и репрезентативним селекцијама.

Фото: ФСС

“Ми као локална самоуправа смо у претходном периоду урадили два терена са вештачком травом, али малих димензија. За овакав један велики пројекат била је неопходна помоћ Фудбалског савеза региона Западне Србије. На велико задовољство, имаћемо ускоро такав терен, који ће моћи максимално да се експлоатише и да на њему тренирају различите селекције наших клубова. За нас је суштински битно да можемо да развијамо фудбал у нашем граду”, поручио је Владимир Мишковић, члан Градског већа града Ваљева након састанка са председником ФСРЗС Небојшом Живановићем.