У току је трећа фаза асфалтирања пута у Пријездићу. На тај начин биће решен дугогодишњи проблем мештана овог, али и околних села, због уништеног пута који користе тешки камиони из околних каменолома.

Тренутно су у току радови треће фазе асфлатирања деонице пута у Пријездићу, од скретање за Каменитовац до Пријездића. Радови су почели 2019. године када је асфалтирано 2,5 километра, након чега је 2020. године такође асфалтирано 2,5 километра. Дужина укупне деонице пута након ових радова ће износити 8,5 километара.

Радове изводи Предузеће за путеве „Ваљево“, а вредност радова је 240 милиона динара. Рок за завршетак је до краја грађевинске сезоне.
Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић и руководилац Одељења за грађевинско земљиште и инфраструктуру Бранко Вуковић су данас обишли радове и уверили се да извођач Предузеће за путеве „Ваљево“ реализује све према плану. Мештани са којима су разговарали су им рекли да се овим решава огроман проблем житеља, који се годинама жале на катастрофалан пут, због чега су у више наврата организовали и протесте и блокаде пута. Асфалтирањем ове деонице пута побољшаће се услови живљења мештана ових села.