На територији Месне заједнице Оглађеновац почело је асфалтирање на деоници пута Оглађеновац – Гаража, дужине 2,7 километара. Оквирна вредност радова је 24 милиона динара, а инвеститор је ЈП „Путеви Србије“. Извођач радова је ваљевско Предузеће за путеве.

Радове је обишао градоначелник Ваљева Лазар Гојковић и руководилац Одељења за инфраструктуру и грађевинско земљиште Бранко Вуковић и разговарали су са мештанима о томе колико за овај крај значи изградња овог путног правца.

„Овом приликом се захваљујемо ЈП „Путеви Србије“ на сарадњи. Овај путни правац у Месној заједници Оглађеновац повезује четири села, тако да је ово велики дан за мештане Месне заједнице Оглађеновац, који су на изградњу овог путног правца чекали 17 година“, нагласио је Вуковић.

Након завршетка ових радова, руководилац Одељења за инфраструктуру и грађевинско земљиште Бранко Вуковић, најавио је радове у Месној заједници Миличиница, у дужини од километар и 700 метара и то је путни правац од засеока Убић у Миличиници до школе.