Наставља се са асфалтирањем градских улица и путева, у оквиру инвестиционог одржавања, за шта је град Ваљево ове године определио 100 милиона динара. 

Данас је у Попучкама асфалтирано 420 метара Улице учитеља Милорада Грбића, што су поздравили мештани ове месне заједнице. 

Према речима Симе Симића, нема куће у овом селу која је празна, па самим тим је оправдано свако улагање у ову месну заједницу. 

“Бавимо се пољопривредом, држимо стоку и овде су јака домаћинства. Мислим да је било неопходно да се састави овај део пута, јер овде има око 20 кућа. Доста је прометна ова улица, па нам је фалило асфалта у овом делу. До сада смо сами пресипали овај пут, два, три пута годишње, али то није било довољно. Како год да урадиш, отворе се рупе”, објаснио је мештанин Сима Симић колико је важна ова улица у Попучкама. 

Председник Месне заједнице Попучке Јанко Гагић је рекао да су у овој месној заједници реализоване три инвестиције и да је асфалтирањем улице смањен саобраћај преко пружног прелаза код Еуропрома, а самим тим се смањују могућности да се дешавају саобраћајне несреће. 

“Ја сам апострофирао ту улицу, јер је ту изгинуло преко 40 људи, зато што је прелаз неадекватан”, рекао је Гагић. 

„Ми смо амбициозно кренули са радовима и асфалтирањем од почетка године. До сада смо асфалтирали Улицу Веље Јеремића 350 метара, 1 километар пута у Попучкама уз пругу, од семафора на Иверку до Босиса, Виноградарску 410 метара и пут у Дубљу  дужине 1 километар. 

Данас се асфалтира Улица Мирка Обрадовића која је рехабилитована”, рекао је градоначелник Ваљева Лазар Гојковић.