У Градском већу града Ваљева је дошло до промена, јер је досадашњи члан  Градског већа задужен за здравство др Душан Ружичић поднео оставку.

Др Душан Ружичић је поднео оставку из личних разлога, који се односе на његово даље усавршавање.

„Моји разлози су искључиво личне природе, јер настављам са професионалним усавршавањем и едукацијом, која подразумева боравак ван Ваљева. Како је обављање посла члана Градског већа комплексно и захтевно, нарочито ако се бавите здравством и изискује свакодневни ангажман и рад, проценио сам да у овом тренутку не могу да се посветим у довољној мери и онолико колико бих желео. Градоначелника сам обавестио да му стојим и даље на располагању и да ћу свом граду и градоначелнику и даље помагати на све могуће начине“, рекао је др Душан Ружичић.

Градоначелник Лазар Гојковић се захвалио др Ружичићу на досадашњем ангажовању и пожелео му пуно успеха у даљем животу и у каријери.

„Била је част да у Градском већу имамо једног таквог младог стручњака какав је Душан Ружичић. Најбољи студент своје генерације, најмлађи доктор наука ваљевске болнице и врхунски лекар у каквог је израстао, иако је још веома млад, био је део мог тима и поносан сам због тога. Његови домети су велики и свесни смо да је морао да направи избор. Сигуран сам да ће Ваљево тек бити поносно на овог врхунског лекара и пре свега доброг човека“, закључио је градоначелник Ваљева Лазар Гојковић.