Обишли смо градилиште будуће саобраћајнице у Привредној зони Ваљева, која је почела да се гради 11. фебруара. На градилишту смо затекли мноштво радника и механизације предузећа „Аутотранспорт“ које изводи ове радове.

За око три недеље колико трају радови, урађено је 1700 метара водоводне мреже, 400 метара ископа на саобраћајници, 150 метара фекалне канализације, 170 метара атмосферске канализације и започети су земљани радови за мост.

Према речима надлежних из овог предузећа, радови се одвијају по плану и за сада је извесно да ће бити готови за 120 дана, колико је по пројекту и предвиђено.

Сва је прилика да ће нове инвеститоре чији је долазак недавно најавио председник Републике Александар Вучић, дочекати нова и модерно опремљена саобраћајница.

Фотографије су настале данас, 2. марта у подне, а лепо време доприноси да вредни радници што брже обављају свој посао. Овај део града у коме већ послује доста ваљевских фирми већ добија обрисе праве Привредне зоне, која ће уз брзу саобраћајницу и повезивање са ауто-путем „Милош Велики“ омогућити привредни развој Ваљева.