Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић данас је организовао пријем за најбоље ђаке града Ваљева, њихове наставнике и директоре школа.

Пријем је организован на платоу поред споменика Драгојлу Дудићу и тим поводом су градоначелник Ваљева Лазар Гојковић, заменик председника Скупштине Виктор Мићић и в.д. директора Установе за физичку културу „Валис“ вуковцима и ђацима генерација 2019/2020. и 2020/2021. поделили пропуснице за улазак на базене у Петници.

Пре поделе пропусница, присутнима се обратио градоначелник Ваљева Лазар Гојковић и поздравио најбоље ученике Града.

„Пре свега поштовање најбољим ученицима Ваљева. Велика ми је част што сте ту и велики поздрав за ваше наставнике, професоре, директоре и родитеље. Данас смо у друштву најбољих ђака града Ваљева за две школске године, ове и прошле, јер због Корона вируса нисмо били у могућности да организујемо оваква окупљања. Желим да вам у име града Ваљева и своје лично име честитам што сте у тешким условима успели да постигнете најбоље резултате. Ваш успех је за ове две школске године самим тим и већи и данас смо овде да вам одамо признање за напор који сте уложили. Честитао бих и вашим родитељима, вашим наставницима, професорима, као и директорима који су допринели да наша деца мање трпе последице ове пандемије. Свака награда за ваш труд је мала и симболична и највећа награда ће бити успех који вам предстоји у будућности и за који се већ сада борите. Ваљево је поносно на 267 својих младих суграђана и ја вам од срца желим да се овог лета добро одморите, да будете спремни за нове изазове, а где ћете се боље одморити него на базенима у Петници, који су ове године лепши и уређенији него икад“, рекао је градоначелник Лазар Гојковић.

Према речима в.д. директора Жељка Остојића, свима у „Валису“ је част да на базенима угосте најбоље ученике града Ваљева, који већ сада промовишу свој град на најбољи могући начин.