Промоција књиге Драгана Живановића “Поштење и поверење живе у воденици”, одржана је синоћ у Центру за културу Ваљево.
Аутор књиге је воденичар Драган Живановић из Златарића. Добитник је награде града Ваљева за 2017. годину у области Чување и неговање традиције ваљевског краја, а своју прву књигу “Живот и поверење само једном се губе”, објавио је 2014. године.

Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић поздравио је присутне госте и пожелео Драгану Живановићу да ова књига пронађе пут до срца бројне публике.
„Част ми је што данас присуствујем промоцији књиге Драгана Живановића, познатијег као Далипагић, али још познатијег као воденичара на далеко чувене Ђедине воденице, која осим квалитетног брашна које меље, служи да одвоји жито од кукоља, тачније поштене и непоштене људе!
Далипагићу честитам на свему што је до сада учинио и желим да ова књига пронађе пут до срца бројне публике“, поручио је градоначелник Гојковић.

Драгана Живановића пријатељи познају и по презимену Далипагић, како се и сам понекад представља, по свом пријатељу Дражену Далипагићу, јер је спорт, а посебно кошарка за њега била и остала страст.
Посао воденичара је започео давне 1988. године на позив старог воденичара Ђеде из чисте радозналости, а данас то чини из велике љубави.
На почетку промоције приказан је видео запис „Драган из Ђедине воденице“, аутора Љубиша Милутиновића.