Град Ваљево је и ове године у сарадњи са Покретом за децу „Три плус“ из Чачка обезбедио поносне картице мајкaма са троје и више деце, које се могу преузети сваког радног дана од 8-15 часова у приземљу Градске управе града Ваљева, на шалтеру број 12.

Такође, мајке које током ове године роде треће или више деце, могу се пријавити за ову картицу подношењем захтева у Градској управи.
Подсећамо да ова картица омогућава остваривање бројних погодности, попут попуста од 10 до 50% код бројних правних субјеката не само у Ваљеву, већ широм Србије, а од прошле године и 15 сати бесплатног паркинга.

“Позивамо све наше суграђанке да преузму своје поносне картице, али и да се пријаве за њих уколико то још нису учиниле. Мислим да је ово одлична мера коју град Ваљево спроводи у области социјалне заштите људи и деце, јер су уз ове картице вишечланим породицама омогућени бројни попусти не само у Ваљеву, већ широм Србије. Мајке уз картице добијају каталог у коме се налазе сви пословни субјекти у којима могу остварити одређене попусте. Поред ових попуста, мајке са троје и више деце сада имају и право на бесплатне сате паркинга, а радимо на томе да обезбедимо још доста погодности”, поручио је Марко Јевтић, члан Градског већа задужен за социјална питања.