У току је асфалтирање два путна правца у МЗ Ваљевска Каменица. Асфалтирају се путеви у засеоку Настићи-Перићи, дужине 500 и у засеоку Којићи, такође 500 метара.

Руководилац Одељења за грађевинско земљиште и инфраструктуру Бранко Вуковић је обишао данашњи почетак асфалтирања ова два путна правца, који су веза два села Каменице и Оглађеновца.

Он је рекао да је унапређење путне инфраструктуре у ваљевским селима један од приоритета градског руководства и да ће нови путеви олакшати живот бројним домаћинствима, који имају товилишта и произвођачима органске хране, којих је све више у овом крају. Почетак је школске године, тако да ће и родитељи који воде децу из Оглађеновца до школе у Каменици имати боље услове за свакодневно путовање. Улагање у овај крај је оправдано, јер је све више омладине и младих брачних парова, који своју егзистенцију виде у овом лепом и родном крају, поручио је Вуковић.

У оквиру Инвестиционог одржавања путева на територији града Ваљева, чија је укупна вредност 100 милиона динара, асфалтирају се и ови путеви у Каменици. Извођач радова је Компресор инг, а радове изводи Предузеће за путеве „Ваљево“.