Балон у Петници од 1. фебруара доступан је и за грађанство уз придржавање прописаних епидемиолошких мера. Термини су радним данима од 13 – 17 часова, а прве недеље фебуара улаз је био бесплатан. Важно је напоменути да је балон у Петници  и претходних месеци био отворен, али искључиво за клубове.

Установа за физичку културу „Валис“ одредила је цене улазница и погодности за одређене категорије грађана до краја зимске сезоне.

Улаз за децу предшколског и школског узраста, студенте и пензионере током целе зимске сезоне бити бесплатан. Статус наведених категорија се доказује ђачком књижицом, индексом и било којом другом јавном или приватном исправом из које се може утврдити старост и идентитет лица.

Цене улазница за грађанство остају непромењене и износе 150 динара.

По речима в.д. директора Жељка Остојића, „Валис“ наставља тренд повећања доступности спортских објеката, првенствено деци.  Иако су примене епидемиолошких мера на базену ригорозне, а број купача у једном тренутку ограничен на 30, балон у Петници у недељи отварања забележио је изузетну посету.

Због великог интересовања, а ограниченог броја купача, информације о тренутном броју купача можете добити на телефон 060/ 38 -39-511.