Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић упутио је данас Ватерполо клубу „Валис“ -свим играчима, тренерима и руководству клуба честитку, поводом историјског успеха – пласмана у Супер лигу Србије.

„Честитам вам велики успех, којим Ваљево дефинитивно потврђујете као један од значајних ватерполо центара у Србији. Ватерполо је један од најтрофејнијих српских спортова и пласман у Супер лигу Србије је велики успех за све вас који чините ВК „Валис“. Највеће богатство су управо играчи, међу којима су најбројнија деца Ваљева, што потврђује исправан смер руководства клуба и добар рад тренера!

Овај успех је значајан за све нас и представља прекретницу у развоју ватерполо спорта у Ваљеву! Својим знањем и снагом сте остварили високе домете! Сада је ред на све нас да вас подржимо да наставите да се развијате и унапређујете положај клуба, спорта у Ваљеву и имиџ нашег града, а зашто не и целокупног ватерполо спорта у Србији, па и у свету. Показали сте да за вас нема граница и ја вам од срца честитам“, каже се у честитки градоначелника Ваљева Лазара Гојковића.

Фото: ФБ ВК ВАЛИС и НЕБОЈША СТОЈАКОВИЋ