Државна секретарка у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Ивана Поповић, боравила је данас у селу Брезовице, где је са мештанима разговарала о актуелним темама у аграру, након чега је одржан радни састанак у Градској управи Ваљева.

У конструктивном разговору са градоначелником града Ваљева Лазаром Гојковићем, било је речи о развоју пољопривреде, тренутним програмима који се реализују, али и будућим плановима како би се још више побољшала пољопривреда, као и сарадња са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић се захвалио на данашњој посети и том приликом нагласио да је ове године из буџета Града опредељено 100 милиона динара, чиме се практично Ваљево нашло у самом врху градова у Србији по издвајањима за субвенције у пољопривреди. Такође, градоначелник Гојковић се захвалио на одличној сарадњи коју имају са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде и изразио наду да ће тако бити и у будућности.

Састанку су присуствовали заменик председника Скупштине града Ваљева Виктор Мићић, директор „Агроразвоја“ Драгутин Кузмановић, директор ЈП за управљање и коришћење регионалног вишенаменског хидросистема Стубо-Ровни „Колубара” Иван Бељић, начелник Колубарског управног округа Милош Милутиновић, као и директор Пољопривредне саветодавне стручне службе Ваљево Светислав Марковић.