Комисија за оцену пројеката поднетих на Конкурсу за суфинансирање пројеката прозводње медијских садржаја из области јавног информисања, подизања квалитета информисања особа са инвалидитетом и националних мањина у 2021. години донела је решење о подели 7,8 милиона динара, колико је ове године опредељено новца из буџета града Ваљева за медије. Комисија је од 39 пристиглих пројеката прихватила 16 медијских пројеката.

Вујић телевизији Ваљево је за пројекат “Да дођеш у наш град” додељено 2,6 милиона динара. Телевизија Ваљево плус за пројекат “Потенцијали ваљевског краја” и Информативно предузеће Радио Ваљево доо – Београд за пројекат “Кад дођеш у Ваљево…” суфинасираће се са по 800.000 динара. Београдска предузећа  Србија Данас за пројекат “Живот у Ваљеву” и Adria Media Magazin за пројекат “Ваљево – шанса за туризам у Ковиду” и предузеће Kopernicus Cable Network за пројекат “Идемо у Ваљево” добили су  по 500.000 динара.

По 400.000 динара добили су предузеће In Network Solution доо Београд – Стари Град за пројекат “Без препрека” и  Веб портал Вамедиа Ваљево Славица Вујанац ПР за пројекат “Женске бразде”.

По 250.000 динара су добили Друштво са ограниченом одговорношћу “Радио 014” за пројекат “Дан за екологију” и ТВ Super-Sat Communication доо Београд за пројекат “Градске теме”.

По 150.000 динара  добиле су агенција “МР Медиа” из Шапца за пројекат “Мале приче великог Ваљева”, Студио за плес и забаву Студио М за пројекат “Нестрпљиви снови – деца су наша нада”,  Бојан Јовановић ПР Агенција за израду веб портала “Titan Web Design” за пројекат “УдахнимО2 – друга фаза” и Ивица Марковић ПР Агенција за израду портала “Tower”Ваљево” за пројекат “Све о КОВИД ВАкцинацији”.

По 100.000 динара добили су Ненад Кудић ПР атеље за обликовање и израду предмета од дрвета Јелена АРТ ЈК Ваљево Ва 014 инфо, за пројекат “Поштовање различитости и ширење културе људских права” и Радио православне Епархије ваљевске Источник за пројекат “Од Николе до Светог Николаја”.

Чланови Комисије за одабир медијских пројеката су представница Удружења електронских медија “КомНет” и одговорна уредница портала Зелениминути.рс и Панчево МОЈКрај.рс Виолета Јованов Пештанац, члан Удружења радио-станица “РАБ Србија” Игор Костић и заменица главног и одговорног уредника ТВ Зона плус из Ниша Данијела Иванковић.