С обзиром на епидемиолошку ситуацију и знатно мањe интересовање за имунизацију, Дом здравља Ваљево обавештава грађане да се од данас вакцинација (и ревакцинација) против коронавируса из хотела „Нарцис“ премешта у приземље зграде Дома здравља.

Пријава и лекарски преглед обављаће се у ординацији број 1 Одељења опште медицине, десно од главног улаза, док ће пријем вакцине и издавање потврде  бити у ординацији преко пута главног улаза, на крају ходника.

Вакцинација ће се обављати у складу са радним временом Дома здравља: радним данима од 7 до 20, а викендом од 8 до 18 часова. Фајзер ће моћи да се прими само у првој смени –  од 7 до 14 сати, а  Синофарм и остале вакцине цео дан.

Од данас у нормалан режим враћа се и амбуланта Пети пук, радним данима од 7 до 14 сати. Подсећамо да је Амбуланта у Дому пензионера већ 10 дана на услузи пацијентима, са радним временом од 7 до 20 часова, осим викендом.

Опште медицина, Медицина рада и Педијатрија функционишу у свом некадашњем простору. Педијатрија у згради Дома здравља обавља и прегледе деце са симптомима респираторних инфекција и повишеним температурама.

Ковид амбуланта за одрасле и даље је у у Новом насељу. Радно време је од 7 до 20, викендом од 8 до 18 сати.

Распоред рада сеоских амбуланти: Дивци уторком и петком, Каменица средом и четвртком, Ставе понедељком, Драчић уторком и Гола Глава четвртком.