Због боље епидемиолошке ситуације, од данас ће само приземље Дома здравља бити намењено прегледима одраслих пацијената на КОВИД, док ће лабораторија на првом и одељење Медицине рада на другом спрату бити на располагању осталим пацијентима. То значи да ће од данас лекари Опште службе и Медицине рада поново ординирати на другом спрату Дома здравља – радним данима од 7 до 20 часова, викендом и државним празницима од 8 до 18 часова.

У амбуланти Ново насеље ће радити по један лекар у смени, док ће амбуланта у Дому пензионера имати само једну екипу у првој смени – од 7 до 13.30 часова. И периодични прегледи радника из фирми и други специфични прегледи (за издавање лекарских уверења за возачке дозволе, лекарских уверења за ношење оружја итд), који су у последње време обављани у амбуланти Пети пук, од данас ће се поново радити у Дому здравља.

Приземље Дома здравља остаје КОВИД део (радно време од 7 до 22 часа), где ће осим тестирања и рендген снимања, поново бити активирана ординација за узимање крви за лабораторијске анализе. Суграђани са температуром, прехладом и малаксалошћу користе главни улаз Дома здравља, а остали на прегледе улазе на врата иза Хитне помоћи. КОВИД амбуланта за децу са респираторним инфекцијама и даље ће бити у приземљу Педијатрије – други улаз, док је први део намењен превентивним и систематским прегледима деце.

Све остаје исто и када су у питању услуге Гинеколошке службе. За здраве труднице улаз је са задње стране зграде – иза просторија Службе хитне помоћи, а за КОВИД позитивне на бочна покретна врата, десно од главног улаза Дома здравља.