Због обележавања годишњице погибије пилота пуковника Миленка Павловића, 4.маја 2022. године биће измењен режим саобраћаја.

Од 11.30 до 12.30 биће преусмерен саобраћај из дела Улице Владике Николаја од Улице Жељка Васиљевића до Узун Миркове улице. Саобраћај за возила у транзиту Улицом Владике Николаја у смеру од Синђелићеве ка Узун Мирковој улици преусмеравају се у Хајдук Вељкову улицу, Мирка Обрадовића, Булевар палих ратника и Улицу Жељка Васиљевића. Саобраћај за возила у транзиту Улицом Владике Николаја из смера Београда ка „Крушику“ преусмеравају се у Улицу Жељка Васиљевића, Булевар палих ратника, Мирка Обрадовића и Синђелићеву улицу.
Дозвољено је затварање дела Улице Народног хероја пилота Миленка Павловића, од Улице Владике Николаја до Пастерове улице.
Биће преусмерен градски превоз из Пастерове улице и Улице Народног хероја пилота Миленка Павловића у Улицу Владике Николаја и преусмеравање међумесног превоза из дела Улице Владике Николаја од Узун Миркове до Улице Жељка Васиљевића.
Такође, одређена су привремена аутобуска стајалишта за заустављање возила међумесног и градског превоза у Улици Жељка Васиљевића на 30 метара пре раскрснице са Улицом Владике Николаја. Постојеће аутобуско стајалиште “Крушик“ привремено ће бити на новој локацији у Улици Жељка Васиљевића, аутобуско стајалиште „Орахов хлад“ на постојећем проширењу у Улици Владике Николаја у смеру ка Синђелићевој улици, док стајалишта у Пастеровој улици неће функционисати у наведеном временском периоду.