Од данас је КОВИД амбуланта за одрасле у приземљу Дома здравља, уз радно време од 7 до 17 часова. Ту ће се радити и тестирање, лабораторијске анализе и рендген снимање, такође до 17 часова.

Суграђани са температуром и респираторним инфекцијама и даље ће користити главни улаз Дома здравља, а сви остали улаз са задње стране зграде – иза Хитне помоћи. Остали прегледи пацијената обављаће се на другом спрату Дома здравља, где ће у једном крилу зграде ординирати лекари Опште службе, у другом лекари Медицине рада. Радно време је од 7 до 20 часова, викендом и државним празницима од 8 до 18 часова.

Лабораторија на првом спрату поново је на располагању свим пацијентима, осим онима који користе услуге КОВИД амбуланте. Од данас у амбуланти Ново насеље и амбуланти у Дому пензионера раде лекари који су ту били и пре пандемије. У Новом насељу у првој смени раде два лекара, у другој један, док амбуланта у Дому пензионера има по једног лекара у обе смене.

Обе амбуланте ће радити радним данима од 7 до 20 часова, док викендом и државним празницима неће радити. Периодични прегледи радника из фирми и други специфични прегледи (за издавање лекарских уверења за возачке дозволе, лекарских уверења за ношење оружја итд) се такође раде у Дому здравља.

Вакцинални пункт не мења локацију и радно време.