У току су радови на рехабилитацији Улице Браће Недић у Месној заједници Брђани, у дужини од 894 метра. Улица Браће Недић је претрпела велика оштећења након поплава 2014. године, када је саобраћај  са регионалног пута Ваљево – Лозница преусмерен у ову улицу. Град Ваљево је за рехабилитацију свих улица определио 28 милиона динара. Данас ће бити завршени радови оштећеног асфалтираног дела, а у наредних 10 дана још 780 метара макадамског дела улице. Извођач радова је „Предузеће за путеве Ваљево“. Руководилац Одељења за грађевинско земљиште и инфраструктуру Бранко Вуковић је најавио радове који следе након асфалтирања ове улице.

„ У плану је рехабилитација Улице Цаке Миливојевића, где је у претходном периоду рађена реконструкција водоводне мреже, а након те улице ће се рехабилитовати улице на Дивчибарама. Што се тиче изградње улица, испод Шесте школе, за Подгорску улицу ће се ребалансом буџета определити средства за реконструкцију водоводне мреже, након чега ћемо ми извести радове и асфалтирати. Та улица је већ дуго година у плану да се асфалтира и ове године ће бити завршена“, рекао је Вуковић.

Председник Месне заједнице Брђани Александар Петровић се захвалио руководству града Ваљева на доброј сарадњи и навео шта их све очекује од радова у наредном периоду.

„Постоји могућност да ове године на пролеће урадимо тротоар, од продужетка Радничке улице поред Војске, што нам је потребно због деце. Грађани су писали велики број захтева за асфалтирање неких улица. Мислим да ћемо имати добру сарадњу са Бранком Вуковићем, бар смо до сада имали. Водовод нас мало кочи по питању асфалтирања Подгорске улице, требало је то раније да се заврши, али ребаланском буџета, као што је рекао руководилац Одељења за грађевинско земљиште и инфраструктуру Бранко Вуковић, биће одобрена средства, тако да ћемо након тих радова асфалтирати и ову улицу“, нагласио је председник Месне заједнице Брђани.