Волонтери Канцеларије за младе града Ваљева, осмислили су хуманитарну акцију за Милоша Ћелапа.
„Заједничким снагама помажемо му да сакупи потребан новац за лечење. Протекле недеље, свако је могао да донесе књигу у Канцеларију за младе и тиме помогне у прикупљању новца за Милошево лечење. Данас смо организовали продају књига на Платоу испред сувенирнице Туристичке организације Ваљево, тачније код Градске управе, где је свако могао да узме књигу и остави новца колико може“, поручила је Ивана Петарић из Канцеларије за младе Ваљево.

Волонтери Канцеларије за младе Ваљево су први пут укључени у овакву акцију и веома им је драго што су у прилици да помогну.
„Дечака не познајем лично, али сам као и остали волонтери чули да је дечак много болестан, зато смо одлучили да покренемо ову хуманитарну акцију. Ја лично нисам учествовала у оваквим хуманитарним акцијама, али Канцеларија за младе је пружила сјајну прилику да покренемо ово. Мислим да помоћ није потребна само овом дечаку, већ има много деце којима је потребна помоћ. Зато се овакве хуманитарне акције неће завршити овде, него ћемо покретати много више оваквих акција“, рекла је Николина Поповић, волонтерка Канцеларија за младе Ваљево.
Сва прикупљена средства од продатих књига биће уплаћена на Милошев рачун.