Градоначелник Ваљева Лазар Гојковић у име Града Ваљева и у своје име, упутио је честитку свим грађанима Ваљева поводом наступајуће Нове 2024. године.

„Драги моји Ваљевци, уђимо поносни у Нову годину. Вашим породицама и Вама желим да упловимо у нове успехе, здрави, срећни, насмејани и пуни вере у наше снове, јер ми наше снове остварујемо.

Поштовани суграђани, ми заједно стварамо бољу будућност и кроз ангажовање појединаца и колектива напредујемо. Од нашег труда и посвећености зависи какве ће прилике бити створене у будућности, а с обзиром на то да смо поставили чврсте темеље претходне године, извесно је да ће 2024. година бити још једна успешна година за наш град. Бољи квалитет живота за све грађане Ваљева нам је приоритет, тако да ћемо свим расположивим капацитетима и ресурсима у години која је пред нама наставити да унапређујемо нашу заједницу.

Будимо отворени једни према другима, имајмо стрпљена и снаге опраштања. Наше вољено Ваљево нека нам буде на првом месту.

Свим грађанима честитам Нову 2024. годину, уз најлепше жеље за добро здравље, радост, мир и благостање“, каже се у новогодишњој честитки градоначелника града Ваљева Лазара Гојковића.